När du behöver bra plastemballage

Du som behöver bra plastemballage, du kan hitta det hos Optinord. Deras plastemballage gör att du kan emballera på ett mer hållbart sätt. Det eftersom att de har utvecklat sin sträckfilm och tillverkat den med hjälp av återvunnen råvara. Detta företag sysslar bland annat med analyser av emballage samt optimering av sträckfilm. Hos dem finns det många hållbara produkter. Det de bland annat erbjuder är:

  • Sträckfilm
  • Maskinsträckfilm
  • Handsträckfilm
  • Fyllnadssystem

Att använda sträckfilm för att emballera pallar är ett sätt att få allt att stå stadigt samt att alla de produkterna som finns på pallen skyddas på ett bra sätt. Med Optinords sträckfilm är det möjligt att optimera er användning av sträckfilmen!

Emballage i forn av plast

När man talar om plastemballage, så är det just sträckfilm man brukar tala om. Detta används i många branscher för att emballera med och förpacka olika saker. Dock är plast i sig inte alltid det bästa materialet för miljön. Men med Optinords plastfilm så får ni ett emballage i plast som är mycket mer miljövänlig. Den är tunnare samt att det krävs inte lika mycket av den för att få allt att stå stadigt. Det du kan göra på ditt företag är att boka in en så kallad sträckfilmsoptimering. Det som Optinord erbjuder är en av marknadens bästa sträckfilm samt att de även har en bred teknisk kunskap i att använda den på ett optimalt sätt. Det i olika sträckfilmsmaskiner. Du kan läsa mer om deras sträckfilm och företaget genom att besöka deras hemsida.