Vill du bygga ett inglasat uterum?

Funderar du på att bygga ett inglasat uterum? När du ska bygga ett inglasat uterum så är det bra om du först funderar på om du vill att det ska gå att vara i uterummet året om eller bara under de varmare månaderna. Det avgör nämligen vad för glas du ska ha. Ska det vara en form av vinterträdgård så är det nämligen viktigt att du har isolerat glas. Ska det bara vara ett uterum för vissa delar av året så räcker det bra med vanliga glaspartier.

När du vill ha ett uterum som är inglasat

Att bygga ett inglasat uterum är inte så svårt. Det går att göra på flera sätt. Du kan till exempel glasa in en altan om du redan har en så väl som att bygga ett fristående uterum med. Det du ska ha då är rätt sorts glaspartier och vikpartier. Detta är vad du kan hitta hos VPP System. De har ett nätverk med återförsäljare du kan välja mellan.

Förläng säsongen med inglasning

Idag finns det flera alternativ när det kommer till inglasning för ditt hem. Hos VPP System finns det:

  • Glaspartier
  • Skjutdörrar
  • Vikdörrar
  • Uterum i aluminium

VPP System har tagit inspiration av Sveriges och Nordens årstiders skiftningar när de ritat och konstruerat sina uterum och skapat dem. Du kan med fördel besöka deras hemsida för att få mer inspiration till hur just du ska glasa in något, oavsett om det är ett uterum, en veranda eller fristående lösningar. De har bilder samt även ett virtuellt showroom du kan kika in i!