Klädskåp har många användningsområden

Något som finns lite varstans på arbetsplatser, skolor, gym och så vidare, det är klädskåp. Om du är ute efter ett snyggt klädskåp så finns det många varianter att välja mellan hos TPG eller Tepege Inredningar AB som de heter. Detta företag levererar inredningar till en mängd offentliga miljöer. De har inte bara skåp för kläder utan även andra sorters skåp samt en massa mer. Bland annat erbjuder de:

  • Klädskåp
  • Värdfack, småfackskåp, specialskåp
  • Öppna kläckfack
  • Kapp- och skohyllor
  • Skärmväggsystem
  • Bänkar och kroklister

Hitta bra skåp för kläder

Om det är just ett klädskåp eller flera du är ute efter, till företaget, skolan, eller annan miljö, så finns det som sagt lite olika varianter att välja på. Du har bland annat skåp i plåt så väl som det finns skåp i trä-baserade material och laminat. Att ha klädskåp är bra för att kunna hänga av sig kläder med mera i. Dessa skåp behövs på arbetsplatser, på gym, simhallar, skolor och så vidare.

Många bra skåp

Hos TPG finns det som sagt även en hel del andra bra skåp. Det finns särskilda elevskåp till exempel som passar bra i skolor. Det finns även mindre skåp som passar bra för värdesaker och annat. De allra flesta skåp som detta företag erbjuder kan anpassas på olika sätt med lås, stativ, luckor och så vidare.

Utöver skåp så har detta företag även en hel del bra inredning som även det passar bra i offentliga miljöer. Bland annat har de ett brett urval av bänkar, kapprumsinredningar och skohyllor samt skärmväggssystem till toalettbås och duschutrymmen.